Ypse basis-ggz is er óók voor kinderen en jongeren!

Ypse San Salvator

Ypse Kind & Jeugd biedt behandelingen aan kinderen en jongeren met psychische klachten. We richten ons op herstel bij licht tot matig ernstige problematiek zoals angst-, dwang- en stemmingsklachten, klachten ontstaan na een traumatische gebeurtenis, ADHD en autisme.

Het is voor Ypse Kind & Jeugd belangrijk dat tijdens de behandeling de cliënt en het gezin herstel ervaren en met zelfvertrouwen verder kunnen. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met het gezin in behandeling bij ons. Een behandeltraject is doelgericht en duurt ongeveer tien sessies. Bij een hulpvraag waarvan wij denken dat deze beter past bij de specialistische ggz of jeugdhulpverlening verwijzen wij door naar ketenpartners. Ypse Kind & Jeugd is gevestigd in de San Salvatorkerk in Den Bosch en is goed te bereiken met fiets, auto en OV.

icon-quote

Ik heb dit geleerd: 

Sterk zijn wil niet zeggen,
dat je alles zelf moet dragen.
Het is juist heel krachtig,
om ook om hulp te vragen

Quote van een 16-jarige cliënt

Hoe verloopt een aanmelding?

Wil je bij Ypse Kind & Jeugd in behandeling ga dan naar je huisarts of de gemeente en vraag om een verwijzing. Je kunt ons vooraf bellen via 073 – 22 000 44 om de hupvraag en ons aanbod samen te verkennen en te onderzoeken of een verwijzing passend is.

Informatie Ypse Kind en Jeugd