Ypsebeeld23

Toegankelijkheid

Ypse hecht veel waarde aan het online uitwisselen van informatie met haar cliënten, medewerkers en andere belanghebbenden, op een veilige en betrouwbare manier. Dat betekent dat online informatie eenvoudig toegankelijk moet zijn, ook als je bijvoorbeeld een visuele of motorische beperking hebt, dyslectisch of prikkelgevoelig bent.

Bij het ontwikkelen van deze website hebben we gebruik gemaakt van de Europese standaarden voor webtoegankelijkheid: de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0). Ook met andere online diensten, zoals het cliëntportaal Mijn Reinier, zijn er maatregelen genomen die de toegankelijkheid bevorderen en proberen we zoveel mogelijk te voldoen aan deze standaarden.

Daarnaast bieden de bekende webbrowsers en operating systems van personal computers, smartphones en -pads standaard al een breed pakket aan hulpmiddelen op het gebied van toegankelijkheid. Denk aan beeldschermvergroters, voorleesfuncties en de ondersteuning van aangepaste toetsenborden. Deze hulpmiddelen zijn voor iedereen beschikbaar.

Ontwikkeling, productie en inhoud
De website is ontwikkeld door Reinier van Arkel in samenwerking met Proud Nerds Full-service digital agency Design en technische realisatie van de site is verzorgd door Proud Nerds.

De inhoud van de site is samengesteld door team Communicatie van Reinier van Arkel.

Ongetwijfeld zijn we niet compleet, maar we hopen wel dat je hebt gevonden wat je zocht. Is dat niet het geval en kunnen we daar ons voordeel mee doen? We staan open voor je opmerkingen via communicatie@reiniervanarkel.nl.